Mitä ihmettä?! Srirachan makuinen olut markkinoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin Thaimaasta kotoisin oleva Sriracha-chilikastike on nostanut viime vuosina suosiotaan myös Suomessa ja muissa länsimaissa. Yhdysvalloissa siitä on noussut varsinainen ilmiö. Tabascoa paksumpi ja maultaan miedompi kastike valmistetaan chilistä, valkosipulista, etikasta, sokerista ja suolasta.

srirachaolut05122014

Pian Srirachan ystävät pääsevät nauttimaan myös niin kutsutun kukkokastikkeen makuisesta miedosta alkoholijuomasta. Rogue Ales -panimo on nimittäin lanseeraamassa markkinoille Srirachan makuista uutuusolutta.

Stout-tyylisen Rogue-oluen on Beer Street Journal -sivuston mukaan tarkoitus saapua markkinoille vielä joulukuun aikana. Kyseessä ei ole ensimmäinen Srirachan makuinen väkijuoma. Viime vuonna Phillips Distilling -panimo toi nimittäin markkinoille suositun chilikastikkeen makuisen UV Sriracha -vodkan.