Vaimo yritti murhata miehensä ulosteellaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arizonalainen Rose Mary Vogel on yrittänyt tappaa miehensä sairaalassa laittamalla mieheen kiinnitettyyn tippaan omaa ulostettaan. Hälytykset alkoivat soida, ja miehen hoitajan kiiruhtaessa huoneeseen hän sai vaimon kiinni itse teosta.

Phillip Vogel oli viety sairaalaan aiemmin sydänvian vuoksi. Hänen 66-vuotias vaimonsa, Rose Mary Vogel, oli ollut miehen seurana sairaalahuoneessa. Kun hoitaja oli jättänyt avioparin kahdestaan, Rose Mary oli irrottanut tipan päässä olleen nesteputken ja alkanut työntää lääkeaineen tilalle ulostetta, Arizona Central raportoi.

Phillipin onneksi nainen saatiin pysäytettyä, ennen kuin lopullista vahinkoa ehti tulla. Rose Maryn laukusta löydettiin useita putkiloita samaa ulostetta, kun hän yritti tyhjätä niitä läheiseen roskikseen hoitajan huomaamatta. Pahimmassa tapauksessa Phillip olisi voinut kuolla ulosteen sisältämien bakteerien aiheuttamaan verenmyrkytykseen.

Vaimo Rose on ammatiltaan sairaanhoitaja, joten ei ole epäilystäkään, etteikö hän olisi ollut tietoinen vahingosta, jonka olisi voinut miehelleen aiheuttaa. Roselta on kiinnijäämisen yhteydessä otettu sairaanhoitajan luvat pois. Nainen on kertonut, ettei hänellä ole tekohetkestä mitään muistikuvia.

Hänet on nyt tuomittu miehensä tappoyrityksestä yhdellä vuodella ehdotonta vankeutta ja neljällä vuodella ehdollista vankeutta. Tämän lisäksi hänelle määrättiin terapiaa. New York Daily News -lehden mukaan Phillip on antanut vaimolleen anteeksi ja kertonut yhä rakastavansa häntä. Hän aikoo mennä vaimonsa kanssa pariterapiaan.