Eva Longoria bongattiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnettu Eva Longoria muisti äskettäin fanejaan hassulla kuvalla, jossa hän poseerasi kannustavasti cheerleadereille tyypillisessä asennossa. Upeaa vartaloaan esitellyt Longoria toivotti faneilleen hyviä kiitospäivän pyhiä. Nyt kaunotar on ehtinyt suunnata lomalle.

Eva Longoria kuvattiin eilen nautiskelemassa uima-altaalla makoilemisesta ja auringosta Miamissa sijaitsevan hotellin uima-altaalla yhdessä Jose Antonio Bastonin kanssa.

Näyttelemisen sijaan Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia ja pariskunnan on kerrottu viihtyvän hyvin yhdessä.