Nyt se on varmaa: Jared Leto Jokerin rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin näyttelijä Jared Leton olevan ehdolla Jokerin rooliin DC Comics -yhtiön sarjakuviin perustuvassa The Suicide Squad -elokuvassa. Nyt tähden on vahvistettu näyttelevän superpahista tulevassa elokuvassa, ja mukana on myös kova joukko muita suosikkinäyttelijöitä.

Warner Bros. tuotantoyhtiön mukaan Will Smith tulee näyttelemään The Suicide Squad -elokuvassa Deadshot-nimistä palkkamurhaajaa. Tom Hardy esittää puolestaan Rick Flag -nimistä hahmoa, kun taas huippumalli Cara Delevingne näyttelee taikavoimia omaavaa Enchantressia.

Elokuvassa tullaan näkemään myös Jai Courtney, joka esittää Boomerang-nimistä superrikollista, sekä Margot Robbie, joka näyttelee Jokerin tyttöystävänä tunnettua Harley Quinnia. David Ayerin ohjaama The Suicide Squad kertoo DC Comicsin sarjakuvista tutuista pahiksista, jotka pestataan suorittamaan salaisia ja vaarallisia tehtäviä Yhdysvaltain hallinnolle.