Juice Leskinen Linnanjuhlissa 1986: ”Noi on kaikki hirveessä soseessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rocklegenda Juice Leskinen on jäänyt tuotannollaan maan suurimpien viihdetaiteilijoiden joukkoon. Vuonna 2006 kuollut Leskinen sai aikoinaan kunnian olla ensimmäinen rockmuusikko, joka sai kutsun Linnanjuhliin itsenäisyyspäiväksi vuonna 1986.

YouTube
YouTube

Verkossa nähdään arkistovideo, jossa Juice Leskinen on Linnanjuhlien toimittajan haastattelussa. Hän ei anna presidentinlinnan tunnelmalle kovinkaan suurta arvostusta, ja tuttuun tyyliinsä kertoo mielipiteensä juhlista suoraan.

– Keskimäärin meidän keikan yleisön on samanlaista kuin toi ryhmä, joka tuolla palloilee. Ne on kaikki aivan lanttu hukassa ja hirveessä soseessa. Ne ovat hyvin arvokkaita omasta asemastaa, niin kuin meidän keikoillakin. Hei mä oon sun fäni! Se on yksi arvoasetelma. Mä kunnioitan noita ihmisiä, mutta niiden pitäisi muistaa, että ne ovat vain ihmisiä, Juice Leskinen totesi.