Kendall Jenner sivalsi vihaajiaan tyylikkäästi: ”Mikä narttu!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner teki Mean Girls -elokuvaan viittaavan parodian itsestään. Jenner valittiin taannoin Estée Lauderin mainoskasvoksi, minkä jälkeen häntä on kritisoitu siitä, että hän olisi noussut urallaan pelkästään perheensä nimen ansiosta.

YouTube
YouTube

Videolla Jenner antaa kevyesti takaisin kiusaajilleen käyttäen itseironiaa hauskasti apunaan. Kendall Jenner on joutunut kiusan kohteeksi muiden mallien taholta. Mallikollegat ovat sitä mieltä, että Jenner on edennyt urallaan pelkästään perheensä avulla. Jenner on Kim Kardashianin siskopuoli, mutta ei selvästikään ole sitä mieltä itse, että olisi sen vuoksi ansainnut asemansa mallialalla.

Eräs Jennerin kiusaajista, Arisce Wanzer, raottaa omien mielipiteidensä taustoja kirjoittamassaan avoimessa kirjeessä The Blot -lehdessä. Kirjeessä Wanzer yrittää mielikuvituksellisen tarinan avulla saada Jennerin ymmärtämään, miten muut mallikollegat voivat olla sitä mieltä, että Jenner on ostanut paikkansa mallina.