Kourtney Kardashian riisui kaiken – poseerasi nakukuvissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kourtney Kardashian on riisunut vaatteensa DuJour-lehden kuvauksissa. Rohkeissa kuvissa tähtönen esiintyy muun muassa alastomana. Kardashian on ollut kuviinsa tyytyväinen ja hän on omasta mielestään parhaimmillaan ollessaan raskaana.

Kardashian perhe on yhtä mieltä siitä, että Kourtneysta otetut kuvat ovat upeita ja kauniita. Kuvat ovat otettu taiteellisessa mielessä, vaikkakin monet kuvista ovat erittäin paljastavia ja jopa eroottisia. Kourtney suhtautui alastonkuvauksiin avoimin ja rauhallisin mielin, mutta tähtösen mies oli tuntenut olonsa kuvaussessiossa epämukavaksi.

Mirror-lehden mukaan Scott Disick oli ihmetelly Kourtneyn kuulleen, että eikö häntä vaivaa se, että hän on täysin alasti suuren ihmisjoukon keskellä. Kardashiania ei väenpaljous häirinnyt ja hän oli ylpeä vartalostaan ja raskausvatsastaan. Tähtönen on viimeisillään raskaana ja perhe on valmistautunut lapsen syntymään.