Uusi Bond-tyttö on 50-vuotias – et usko ikäisekseen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monica Bellucci varasti median huomion, kun James Bond -elokuvan näyttelijäkaarti paljastettiin. Bellucci on valittu uusimpaan 007 Spectre -elokuvaan Bond-tytöksi, mikä tekee näyttelijättärestä kaikkien aikojen vanhimman Bond-tytön.

Bellucci on innoissaan siitä, että tuli valituksi Lucia Sciarran rooliin.

– James Bond on kaikkien naisten fantasia ja ideaali mies. Hän on suojelija, vaarallinen, mystinen ja seksikäs sekä täydellinen englantilainen herrasmies, Bellucci kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Monica Bellucci oli upea näky mustassa punapilkullisessa mekossaan Pinewood Studiolla. Bellucci on 50-vuotias, mutta ei kalpene lainkaan nuorien tähtien rinnalla. Bond-tyttönä tämä nainen näyttää olevan täysin omalla paikallaan.