Äiti rahoittaa joululahjat rintamaidollaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Manchesterista kotoisin oleva Rebecca Hudson on alkanut rahapulassaan myydä omaa rintamaitoaan. Hudson aikoo rintamaidolla saamistaan rahoista ostaa lapsilleen joululahjoja. 26-vuotias yrittäjähenkinen nainen sai idean siitä, kun hän huomasi rintojensa tuottavan enemmän maitoa kuin hänen nuorin lapsensa Milly tarvitsisi.

YouTube
YouTube

Hudson paljasti This Morning -ohjelmassa tehneensä rintamaitobisneksillään jo 3.700 puntaa, eli noin 4.700 euroa. Hän myy maitoa 16 euron pullohinnalla ja on saanut itselleen jo kahdeksan vakioasiakasta. Hudson kertoo, ettei häntä kiinnosta se, mihin asiakkaat maitoa tarvitsevat. Hänellä on asiakkainaan muun muassa kehonrakentajia ja hän arvelee osan käyttävän maitoa myös seksuaalisiin tarkoituksiin.