Ariana Grandesta varttui uusi seksisymboli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Problem-hitillään menestynyt laulaja Ariana Grande on viime aikoina ollut otsikoissa diivailustaan johtuen. Tähtönen on joutunut huonoon valoon vaativan ja faneja halveksivan käytöksensä takia, sillä hänen faninsa ovat ottaneet raskaasti tiedot popparin avoimesta halveksunnasta.

Eilen Ariana Grande esiintyi KIIS FM Jingle Ball -konsertissa Los Angelesissa, ja samalla hän osoitti varttuneensa teinitähdestä nykyajan seksisymboliksi. Niukoissa esiintymisasuissa ikuistettu nuori tähti nauttii miesfaniensa suosiosta musiikin lisäksi myös näyttävän ulkomuotonsa ansiosta.

21-vuotias Ariana Grande nousi Miley Cyrusin ja Selena Gomezin tapaan tähteyteen jo teini-ikäisenä, näyteltyään muun muassa Nickelodeon-kanavan sarjoissa. Taannoin Ariana Granden uutisoitiin deittailevan räppäri Big Seania, joka tunnetaan muun muassa Nicki Minajin kanssa yhteistyönä syntyneestä Dance-hitistä.