Kolmiodraaama: Justin Bieber pokasi 18-vuotiaan teinimallin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber vietti alkuvuoden toinen toistaan hurjemmissa kohulööpeissä. Viime aikoina laulaja vaikuttaa kuitenkin hieman rauhoittuneen. Kuten kuka tahansa menestyksekäs nuori tähti, Bieber päätyy nykyään lain rikkomisen sijaan otsikoihin lähinnä romanssihuhujen merkeissä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Justin Bieber yhdistettiin vielä taannoin Kendall Jenneriin, mutta nyt tähdellä kerrotaan olevan jo uusi nuori neitokainen kiikareissaan. Huhujen mukaan laulaja deittailee mallina työskentelevää Hailey Baldwinia. Neitokainen on Hollywood-näyttelijä Stephen Baldwinin tytär.

Parin on huhuttu tapailevan jo jonkin aikaa, mutta huhut saivat lisää vettä myllyyn tiistaina. Tuolloin Bieber ja Baldwin nähtiin läheisissä tunnelmissa Beverly Hillsissä sijaitsevassa nauhoitusstudiossa. Mirror-lehden mukaan tähdet eivät juurikaan peitelleet ihastumistaan, ja Hailey nähtiin kietoneena jalkansa poptähden ympärille studion lasioven takana.

18-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan myös vielä hiljattain kanadalaistähteen yhdistetyn Kendall Jennerin läheisenä ystävänä. Mikäli Hailey ja Justin siis seurustelevat, ovat kaikki kolmiodraaman merkit ilmassa.