Miehen puistattava tempaus – kaksi tarantellaa suussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialaismies on keksinyt ällöttävän tavan viihdyttää tuttaviaan ja vieraitaan. Hän nimittäin esittää stuntteja, joissa hän laittaa eläviä käärmeitä ja hämähäkkejä suuhunsa. Monet ovat pitäneet miehen tempausta hulluna ja karmivat temput ovat järkyttäneet katsojia.

YouTube
YouTube

Miehen ällöttävästä tempusta on kuvattu video ja se on julkaistu netissä. Videolla mies kierittää pienen käärmeen valtavan tarantellan ympärille ja laittaa ne lopulta suuhunsa. Puistattavalla videolla käärme kiemurtelee ja hämähäkki kömpii ulos miehen suusta. Karmaiseva näky on kuin kohtaus trooppisesta kauhuelokuvasta.

Videossa esiintyneet eläimet vaikuttavat selvinneen tapauksesta vahingoittumattomina. Toivottavaa on että temppuilija on päästänyt ne takaisin luontoon stunttinsa päätteeksi. Karmeasta näystä huolimatta käärme ja tarantella ovat varmasti stuntista enemmän kauhuissaan kuin videon katselijat.