Valokuvaaja loi upeita näkyjä – kiinnitti LED-valoja kohteisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme tottuneet siihen, että valokuvia voi muokata lähes rajattomasti jälkikäteen Photoshopin kaltaisten ohjelmien avulla. Valokuvataiteen tekijät osaavat kuitenkin loihtia uskomattoman näköisiä kuvia jo pelkän taitavan kameran käytön avulla, ilman tietokoneiden apua.

Julkaisu käyttäjältä Motion Exposure.

Stephen Orlando on Kanadan Ontariossa asuva valokuvaaja, joka luo upeita töitä varsin yksinkertaisella tavalla. Hän käyttää LED-valoja ja kameran pitkää valotusaikaa tallentaakseen kuviinsa uimareiden ja melojien liikkeet ennennäkemättömällä tavalla.

Orlandon valokuvaustekniikan avulla kuviin ikuistuvat ainoastaan uimareihin ja kanoottien meloihin kiinnitettyjen värikkäiden LED-valojen liikkeen. Uimarit ja kanootit jäävät siis kuvissa ikään kuin näkymättömiksi. Orlandon töihin voi tutustua esimerkiksi hänen Motion Exposure -sivustollaan ja Facebookissa.

Julkaisu käyttäjältä Motion Exposure.