Linnunpelätin aiheutti kauhua – naamarin sisältä paljastui yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vietetään lokakuun lopussa Halloween-nimellä tunnettua juhlaa, joka on tullut monille suomalaisillekin tutuksi populaarikulttuurin kautta. Juhlapäivän lähestyminen on näkyi tänäkin vuonna myös sosiaalisessa mediassa ja internetissä esimerkiksi kauhuaiheisina pilavideoina.

YouTube
YouTube

Youtube-pilailija Ed Bassmaster nähdään videollaan säikyttelemässä pahaa-aavistamattomia uhrejaan teemaan liittyen. Mies poseerasi ihmisten kanssa kameran edessä linnunpelättimeksi pukeutuneena, mutta nappasi yhtäkkiä naamarinsa pois paljastaen zombieksi maskeeratut kasvonsa. Ilmeisesti The Walking Dead -sarja on tehnyt tehtävänsä, sillä suurin osa videolla nähtävistä uhreista säikähtää Ediä pahanpäiväisesti.