Talvi tulee! Älä mokaa kuten tämä Audi S5 -kuski Venäjällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on luvattu alkaneelle viikolle jälleen jonkin verran lumisateita, joten siirtyminen syksystä oikeaan talveen voi olla jo lähellä. Samalla autoilijoiden tulee muistaa, että lumiset ja jäiset tiet ovat liukkaita. Joka vuosi talvi nimittäin yllättää aivan liian monta autoilijaa.

YouTube
YouTube

Venäjällä on kuitenkin tallennettu tapaus, jossa talviajon kurssi oli selvästikin käymättä, vaikka alla oli tavallista hintavampi Audi S5 -urheiluauto. Kuten liian usein Suomessakin, myös tällä kertaa Venäjällä näyttämisen halu oli suurempi kuin ajotaito.

Niinpä talvidriftaamisen esitteli päättyi karusti ulosajoon keskellä kaupunkia, kun Audi törmästi huomattavalla ylinopeudella metalliaitaan ja mainostauluun.