Amerikkalainen DJ-kaunotar esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuoliset tiskijukat ovat tehneet viime vuosina toden teolla tuloaan julkkismaailmaan. Valtaosa heistä tosin ei tosin osaa oikeasti miksata levyjä, mutta nykyisin jo pelkkä levyjen vaihtaminen riittää usein DJ-titteliin. Eräs nouseva DJ-naistähti on Chelsea Leyland.

Chelsea ei ole juuri komeillut otsikoissa menestyksekkään DJ-uransa merkeissä, sillä ilmeisesti ura ei ole ottanut kovin merkittävästi tuulta vielä toistakseksi alleen. Bikinikuvissa hän on sen sijaan poseerannut useasti, ja viikonloppuna Leyland piipahti ottamassa aurinkoa Miami Beachin maisemissa.

Chelsea Leyland on amerikkalainen tiskijukka, joka asuu nykyisin New Yorkissa. Näyttävän näköinen kaunotar on tehnyt levyjen soittamisen lisäksi myös malliuraa, ja hänet onkin nähty melko tyylikkäissä mallikuvissa. Musiikkityylinä Leyland soittaa usein rockpainotteista materiaalia, jossa miksaustaito ei ole yhtä merkittävä kuin konemusiikissa.