Ellie Gouldingin asussa 182 metrinen laahus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittipoppari Ellie Gouldingin upea esiintymisasu on noussut puheenaiheeksi mediassa. Neitokainen esiintyi arvostetussa Royal Variety Performance -gaalassa mekossa, jossa oli peräti 182 metrinen laahus. Tähtösen mahtipontinen mekko valtasi koko esiintymislavan.

Fotka zveřejněná uživatelem elliegoulding (@elliegoulding),

Kuninkaallisiin perinteisiin kuuluvassa gaalassa nähtiin useita kuningasperheen edustajia. Paikalla olleiden mukaan Gouldingin esiintyminen oli ollut henkeäsalpaavan kaunista seurattavaa. Laulajattaren ylle puettu mekko oli tärkeä osa lavashow’ta. Tähden puku toimi samalla valkokankaana upeille valoefekteille, joten poptähden esitys oli spektaakkelimainen.

Goulding julkaisi kuvia mekostaan gaalan jälkeen Instagramissa. Daily Mail -lehden mukaan tähtönen kertoi esiintymisen menneen hyvin ja hän oli todella ylpeä siitä, että hänet oli valittu esiintymään arvostetussa gaalassa muiden suurten tähtien joukossa. Esiintyminen oli ollut Gouldingille suuri kunnia.

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on