Katie Pricen jättirinnat historiaa – yrittää palauttaa uskottavuutensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, että Katie Price on menossa leikkauttamaan rintansa seitsemättä kertaa. Nyt Price on operoitu ja hän on vaikuttaa olevansa lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Price on piilotellut uusia rintojaan siteiden alla leikkauksen jälkeen.

Sneak peek of #Bill and #Bob #nofilter #nomakeup x

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Leikkauksessa Price ei tällä kertaa suurentanut rintojaan, vaan vahdatti silikonitäytteet pienempiin. Nyt 36-vuotias Katie on julkaissut itsestään kuvan, jossa hänellä on selkeästi pienempi rintavarustus.

Katie Price kommentoi muutostaan YouGossip-sivustolla julkaisemansa kuvan yhteydessä: ”Rakastan todella paljon uusia rintojani. Nyt voinkin kuvata uuden kalenterin näillä”. Price on nimennyt uuden varustuksensa miesten nimillä Billy ja Bob.