Kardashian tötöili purjeveneellä – törmäsi laituriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viimeisillään raskaana oleva realitytähti Kourtney Kardashian on ollut viime aikoina usein otsikoissa. Tähtönen osallistui äskettäin rohkeisiin kuviin raskausvatsansa kanssa, ja neitokainen on puhunut julkisesti karikolle ajautuvasta parisuhteestaan Scott Disickin kanssa.

I'm a sailor guys! #KKTH #tonight #E!

A video posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Perheen arki on sisältänyt paljon vilinää ja vilskettä, eikä odottavan äidin tahti ole hiljentynyt. Tähtöselle sattui hiljattain kommellus Keeping Up With The Kardashians -realityohjelman kuvauksissa. Kourtney nimittäin yritti todistaa sisarelleen, että hän osaa purjehtia, ja lopulta tilanne päättyi siihen, että neitokainen karautti veneellä suoraan laituriin.

Hauskassa tilanteessa Kourtney istui pienessä purjeveneessä, joka lipui hiljalleen kohti laituria ja lopulta törmäsi siihen. Vaikka Kardashianista ei selvästikään ole purjehtijaksi, saivat sisarukset tilanteesta hauskaa kuvamateriaalia. Raskausvatsansa kanssa kommeltava Kourtney ei onneksi loukannut itseään.

Tähden kolmannen lapsen syntymä alkaa lähentyä ja pariskunta julkisti hiljattain tiedon, että he odottavat poikavauvaa. Parisuhdeongelmat ovat kuitenkin varjostaneet perheonnea. Kardashianin on kerrottu antaneen Disickille vielä yhden mahdollisuuden yrittää suhteessa ja perhe toivoo onnensa pian kääntyvän.