Mies hyppäsi eläintarhan leijona-aitaukseen – traagiset kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut ihmiset ovat päästään niin sekaisin, että he voivat hypätä tieten tahtoen esimerkiksi leijonien aitaukseen eläintarhassa. Näin teki nimittäin eräs 45-vuotias mies Barcelonan eläintarhassa. Idiootin tempauksella oli luonnollisesti traagiset seuraukset.

Mies sai leijonan kimppuunsa nopeasti aitaukseen tunkeuduttuaan, ja hän sai iskussa vakavia vammoja muun muassa päähänsä. Leijona puri miestä välittömästi, jolloin tämä menetti tajuntansa. Iskun jälkeen leijona raahasi miehen saaliinaan leijonanluolaan ja ryhtyi tutkimaan miehen reppua.

Lopulta mies saatiin pelastettua leijonan kynsistä noin puolen tunnin kuluttua hyökkäyksestä. Leijona saatiin pois uhrin luota voimakkaalla vesisuihkulla. Mies toimitettiin kriittisessä tilassa Vall d’Hebronin sairaalan teho-osastolle saamaan hoitoa. Tempauksen motiivista ei ole vielä tietoa.