Piirtäjästä nettitähti: Hulvattoman tökeröitä julkkiskuvia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräästä Twitterin käyttäjästä on tullut nettihitti, sillä käyttäjä on omistanut sosiaalisen median sivut kokonaan taideteoksilleen. Julkkisten muotokuvia lasten tyyliin piirtelevä käyttäjä on aiheuttanut hilpeyttä muissa käyttäjissä kehnoilla tuherruksillaan.

Koska piirrustukset ovat kuin ala-asteikäisen piirtämiä, on niistä noussut humoristinen kohu some-käyttäjien keskuudessa. Piirrustukset ovat niin tökeröitä, että ne ovat oikeastaan juuri siksi hienoja. Twitter-taiteilija on päivittänyt SaifsArt-sivuilleen useita piirrustuksia, joissa hän jäljittelee julkisuudesta tunnettuja henkilöitä ja supersankareita.

Sivut eivät paljasta taiteilijasta oikeastaan mitään. Sen verran Twitter-käyttäjä on paljastanut, että hän piirtää ja että hän on surkea piirtämään käsiä ja neniä. Hulvattomat piirrokset ovat saavuttaneet valtavan suosion ja julkaisuja on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Käyttäjä on muutaman piirroksen yhteydessä kertonut olevansa halukas myymään taideteoksia, joten on vain ajan kysymys milloin sosiaalisen median aiheuttama suosia alkaa näkyä taidekauppojen tuotoissa.