Hupsista! Sir Elton John kaatui nolosti tennisottelussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Legendaarinen muusikko Sir Elton John oli ottanut osaa tennisotteluun Lontoossa Royal Albert Hallissa. AIDS-säätiön hyväntekeväisyysottelua seurannut laulaja ei jäänyt varmasti yleisöltä ja kotikatsomoilta huomaamatta. Muusikko nimittäin lensi tuolillaan dramaattisesti kumoon.

YouTube
YouTube

Näky oli kuin komediaelokuvasta, kun ihmiset juoksivat auttamaan 67-vuotiasta musiikkilegendaa. Paikalla olleet valokuvaajat ehtivät kuvata miehen makaavan maassa jalat kohti taivasta. Laulaja autettiin ripeästi ylös ja John istuutui takaisin tuolilleen. Vaatimattomana pysytellyt muusikko oli saanut koko hallin huomion itseensä. Valokuvaajat kuvasivat laulajan punastelevan kömpelölle tapahtumalle.

Peli jatkui sen jälkeen ja vaikutti siltä, että yleisössä oli hyvä meininki loppuun asti. Elton John nähtiin ottavan osaa useisiin yhteiskuviin ja mies jakoi myös muutamia nimmareita tilaisuudessa. Nolo kaatuminen poiki yllättäen jotain positiivista, nimittäin hyväntekeväisyystapahtuma sai valtavasti lisähuomiota Elton Johnin kaatuilun ansiosta.