Star Wars -lelurobotti kohtasi lemmikkikoiran – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tähtien sota -fani on lisännyt nettiin hauskan videon, jossa perheen koira kohtaa radio-ohjattavan AT-AT-robotin. Koiraa kohti kävelevä pienoismalli maastokuljetusajoneuvosta saa karvakuonon hämilleen ja koiran karvat nousevat pystyyn.

YouTube
YouTube

Hulvattomalla videolla perheen koira pelkää pientä robottia, mutta yrittää esittää omistajiensa nähden rohkeaa. Koira murisee ja haukkuu, mutta aina kun robotti ottaa askeleen eteenpäin koira perääntyy. Koira ei oikein tiedä miten liikkuvaan otukseen pitäisi suhtautua.

Koiranomistaja seuraa huvittuneena vierestä, kun koiraparka kauhistelee kohti astelevaa robottia. Selvästikään koira ei ole yksi Tähtien sota-faneista, eikä ymmärtänyt mistä kävelevässä ajoneuvossa on kyse. Kohtaamistilanne ratkeaa, kun koira kiertää robotin ja siirtyy pois sen reitiltä.