Poliisikin ihmeissään: Tyttöystävän nalkutus loppui sähkötolppaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias David Scarpa riiteli äskettäin tyttöystävänsä kanssa automatkalla, kunnes Scarpa ei jaksanut enää kuunnella tyttöystäväänsä. Silloin hän vaihtoi pakin päälle ja alkoi peruuttaa autolla katsomatta taakseen.

Auto osui suoraan sähkötolppaan ja David Scarpa poistui tapahtumapaikalta. Poliisin saapuessa paikalle tapausta pidettiin selvänä rattijuopumuksena, koska kuski oli poistunut paikalta ja jättänyt autonsa. Poliisin yllätykseksi näin ei kuitenkaan ollut. Scarpaa syytetään rikospaikalta poistumisesta ja holtittomasta ajamisesta.

– Scarpa tuli poliisiasemalle ilmiantamaan itsensä seuraavana päivänä tolppaanajosta. Hän oli poistunut paikalta ja jättänyt autonsa, koska ei ollut jaksanut enää kuunnella valittavaa tyttöystäväänsä, poliisi kommentoi tapausta Press Of Atlantic City -lehdelle.