Vaimo sai elämänsä yllätyksen: ”Sinulla 1,5 tuntia aikaa pakata!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen aviomies oli päättänyt ilahduttaa vaimoaan ikimuistoisella tavalla. Pariskunnan viisivuotishääpäivä oli lähenemässä, ja mies oli sen kunniaksi varannut salaa lomamatkan Eurooppaan. Mies oli järjestänyt vaimolleen vapaata töistä ja sopinut lemmikkikissoille hoitajan. Sitten oli aika paljastaa suunnitelma myös vaimolle.

YouTube
YouTube

Mies oli päättänyt kuvata videolle vaimonsa reaktion, kun hän kuulee, että töiden sijaan hän lähteekin lentokentälle. Mies oli valinnut suunnitelmansa paljastamiselle täydellisen ajankohdan. Yllätys paljastui vaimolle, kun hän oli aamu-unisena hääräilemässä keittiössä ja valmistautumassa tulevaan työpäivään.

Mies kertoi vaimolleen, että hänen ei tarvitse mennä töihin, koska hänellä oli parempi suunnitelma päivälle. Vaimo näytti aluksi suhtautuvan skeptisesti miehen paljastukseen, mutta 20 euron seteli ja miehen vakuuttelu saivat naisen ymmärtämään, että he todella olivat lähdössä Eurooppaan.

Vaimon hellyyttävä reaktio on herkistävää katseltavaa. Vaimo alkoi itkeä ilosta kuullessaan lomamatkasta. Mies kertoi vaimolleen, että hänellä on vain puolitoista tuntia aikaa pakata ja sitten pitää lähteä kentälle. Vaimo oli yllätyksestä liikuttunut ja silmin nähden ilahtunut.

Mirror-lehden mukaan aviomies on yllättänyt vaimonsa aiemminkin lomamatkoilla. Siitä huolimatta vaimo on ollu joka kerta yhtä yllättynyt ja liikuttunut. Miehen yllätyksestä on kulunut jo yli vuosi ja mies todennäköisesti suunnittelee jo seuraavaa reissua. Saa nähdä yllättyykö vaimo vielä tulevistakin matkoista yhtä paljon.