Maailman seksikkäin surffari bikineissä – silmänruokaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaijilla asuva Anastasia Ashley lukeutuu maailman tunnetuimpien ammattisurffareiden joukkoon. Surffaustaitojensa lisäksi tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään. Ashley on äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon.

Surffaajaneitokainen kävisi hyvin myös huippumallista, mikä nähtiin taannoin Maxim-lehden videolla, jossa Ashley poseerasi uima-altaalla niukoissa bikineissä. Eilen Anastasia kuitenkin kuvattiin uimarannalla, jossa hänellä ei tällä kertaa ollut surffilautaa mukanaan.

YouTube
YouTube

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 27-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008, ja hän on kertonut haastatteluissa, että rankka kokemus on vahvistanut häntä urheilijana.