22-vuotias liettualaismalli rannalla – bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Deimante Guobyte on uusi liettualainen mallikaunotar, joka on parhaillaan tekemässä kovaa nousua mallimaailman seuratuimpien tähtien joukkoon. Hänet on nähty jo muutaman kerran paparazzikuvissa.

Eilen Deimante Guobyte kuvattiin, kun hän oli nauttimassa vesileikeistä rannalla yhdessä ystävättärensä kanssa. Nuoret kaunottaret eivät energiaa säästelleet, sillä he peuhasivat rantavedessä vauhdikkaasti ja näyttävästi.

22-vuotias liettualaismalli Deimante Guobyte kiinnitti eilen paparazzien huomion nauttiessaan auringosta Miami Beachilla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Deimantella on mallisopimus maineikkaan Elite Model Management -mallitoimiston kanssa ja hän seurustelee nykyisin artisti Maxwellin kanssa.