Huvijahtien huvijahti Ruotsista! Teknologian huipentuma maailman merille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huvijahtien kehityksessä ei ole otettu viime vuosikymmeninä kovinkaan monia suurempia harppauksia, mutta nyt sellainen on jälleen luvassa, mikäli ruotsalaisen Gray Designin suunnittelema huvijahdin konsepti Xhibitionist etenee joskus tuotantoon saakka.

Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube

Kyseessä on vielä toistaiseksi vain konsepti, joka hakee kuitenkin vertaistaan maailman meriltä. Teknologiaa monin tavoin hyödyntävä 246-jalkainen huvijahti on ottanut muotokieleensä vaikutteita urheiluautoista, ja sen pohjalta on lisäksi suunniteltu myös urheiluauto.

Luksuksen taso voidaan määritellmä muun muassa sillä, että jahdin sisääntaittuvalle helipadille mahtuu kerralla parkkiin peräti kolme helikopteria. Tämä huvijahtien huvijahti voisi sopia esimerkiksi viihdemaailman supertähdelle, sillä sen helipad muuttuu kätevästi esimerkiksi festivaaliluokan esiintymislavaksi. Lisäksi jahti voi toimia myös liikkuvana esittelytilana ja jopa kauppana.

Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube
Gray Design, YouTube