Jen Selter säväytti kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan kuviaan Instagramissa. Otoksissa korostui yleensä hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa, jota hän myös kuvissa usein treenaa. Neitokainen sai nopeasti miljoonia seuraajia, ja nyt niitä on jo yli viisi miljoonaa.

There's a reason you hear so much about squats…. #WorkThatBootyGirls Doing a follow back spree on twitter in a bit, tweet me @jenselter

Фото опубликовано Jen Selter (@jenselter)

20-vuotias newyorkilaisneito on jälleen julkaissut Instagramissa näyttävää kuvamateriaalia miljoonien seuraajiensa iloksi. Tuoreissa kuvissa Jen nähdään muun muassa treenaamassa kuntosalilla asennossa, joka takuulla loksauttaa kenen tahansa samalla kuntosalilla kävijän leuat. Lisäksi Selter nähdään poseeraamassa uima-altaalla ja rannalla.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja. Jen ansaitsee nykyään rahaa esimerkiksi endorsement-sopimusten avulla. Jen Selterillä lienee Instagramin parhaiten muodostunut ja seuratuin takapuoli. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 400.000 tykkäystä.

Love you

Una foto publicada por Jen Selter (@jenselter) el

Miami

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

@squatspo :) thanks for the snapchat feedback JenSelter88

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on