Dior tyrmäsi nämä 24-vuotiaan supermallin muodot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Mallikaunottaren rinnoissa tai muussakaan fyysisessä olemuksessa ei ole tuoreiden rantakuvien perusteella mitään valittamista. Dunn kuvattiin eilen rannalla Miami Beachilla, jossa hän keskittyi auringonpalvonnan sijaan kivien keräilyyn yhdessä ystävänsä kanssa.

24-vuotias Jouran Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.