Tätä Duudson-Jukka näyttää Iron Sky -elokuvan Jeesuksena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kotimaisen Iron Sky -elokuvan tekijät julkaisivat Vladimir Putin –videon, joka sai laajaa mediahuomiota ympäri maailman, ja se keräsi julkaisuviikollaan liki kaksi miljoonaa katsontakertaa YouTubessa.

YouTube
YouTube

Tänään julkaistu uusi hahmotrailer esittelee jälleen yhden uuden elokuvan kahdestatoista pahiksesta, Jeesuksen, jota näyttelee Duudsoneista tuttu Jukka Hilden.

– Luvassa on hauska ja toiminnallinen rooli joka vaatii uskallusta heittäytyä vaarallisempiinkin stuntteihin, joten osa on kuin nakutettu Jukalle. Tämän lisäksi Jukan fysiikassa on kiistatta klassisia, Jeesusmaisia piirteitä, ohjaaja Timo Vuorensola kertoo.

Hahmotrailerissa Jeesus repii itsensä ristiltä ja lähtee kostoreissulle kahden jättimäisen konetykin kanssa. Jukalle rohkeat tempaukset eivät ole uusia ja Jeesuksen rooli sopii hänen ansioluetteloonsa täydellisesti.

– Tämä oli tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Iron Sky:n tekijät ovat itsenäisiä ja omapäistä porukkaa, niin kuin mekin olemme. Sellaista voi vain kunnioittaa, Jukka Hilden kertoo.