Justin Timberlake vietti laatuaikaa isoäitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Timberlakesta on kuoriutumassa melkoisen perhekeskeinen mies. Hänen ja Jessica Bielin uutisoitiin juuri odottavan ensimmäistä lastaan, ja nyt hän on ollut isoäitinsä kanssa katsomassa koripalloa.

NBD. Just flexin' real hard at this @memgrizz game with my Granny. She must be good luck… We won by 16. #GoGrizz #GoGranny

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Timberlake vei isoäitinsä Sadie Bomarin katsomaan sunnuntaina koripallopeliä, kun Memphis Grizzlies pelasi Miami Heatia vastaan. Timberlake kirjoitti kuvaansa herttaisesti, että uskoo Sadie-mummin läsnäolon vaikuttaneen pelin kulkuun positiivisesti. Pelin tulos oli 103-87.

– Peliä katsomassa isoäidin kanssa. Hänen täytyy tuoda hyvää onnea, koska voitimme 16 pisteellä, Timberlake on kirjoitti Instagramissaan.