Lasten luksustoiveet Joulupukille: ”Kultainen iPad, timanttikoru…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulu on materian juhla-aikaa, kun ihmiset juoksevat eriliaisissa tavarataloissa ja putiikeissa etsimässä lahjoja puolisoilleen ja lapsilleen. Jotkut haluavat tulla yllätetyksi ja toiset taas kertovat mielellään suoraan mitä haluavat.

YouTube
YouTube

Moda Operandi on uudella joulukampanjallaan kuvannut videon Manhattanilla asuvista lapsista. Videolla lapsilta kysytään, mitä he haluaisivat saada ja antaa joululahjaksi. Näiden lasten toiveet eivät taidakaan olla ihan jokaisten lasten toivomuksia saatika kaikkien vanhempien toteutettavissa.

Nämä pienet fashionistat ilmoittavat FashionEasters-nimisellä videolla kasvot täysin peruslukemilla mitä arvokkaimmista toiveistaan. Joululahjalistalla on muun muassa kultainen iPad ja paljon timantteja sekä koruja.