McDonald’s kehitti purukumin makuisen parsakaalin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuisten ongelmaksi saattaa pienten lasten kanssa muodostua se, miten he saisivat nämä syömään vihanneksia ja kasviksia. Pikaruokaravintola McDonald’s on yrittänyt keksiä ongelmaan hauskan ja lapsiystävällisen ratkaisun.

Ravintolaketju on nyt kehittänyt parsakaalen, joka maistuu purukumilta. McDonald’sin toimitusjohtaja Don Thompson oli asetettu kiperän kysymyksen eteen, kun eräässä tapahtumassa eräs vieras yleisöstä tivasi häneltä, miten Thompson aikoo saada lapset syömään terveellisemmin.

– Olemme pienentäneet ranskalaisannosten kokoa, mutta uusimpana yrityksenä loimme purkanmakuisen parsakaalin, Thompson kommentoi Business Insider -lehdelle.

Lapsia on vaikea huijata, ja niinpä tämäkin yritys meni pieleen. Lasten mielestä yhdistelmä oli hämmentävä, eivätkä he halunneet syödä purukumin makuista parsakaalia. Thompsonin mielestä ei kuitenkaan pitäisi jättää yritysten vastuulle lasten ruokatottumusten muuttamista, vaan se on tehtävä jo kotona vanhempien toimesta.