Miehellä housuissa ”valtava käärme” – totuus oli tarua ihmeellisempi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uhkarohkea stunttimies oli osallistunut selviytymiskurssille, joka järjestettiin Bolivian viidakossa. Selviytymistaitoja opeteltaessa mies oli nähnyt viidakossa käärmeen ja ottanut sen kiinni. Stunttimies päätti kuvata videon, jossa hän esittelee housujensa valtavaa pullotusta.

YouTube
YouTube

Hengenvaarallinen stuntti alkoi sillä, että mies esitti olevansa virtsaamassa selkä kameraan päin. Sitten mies kääntyi ympäri ja housujen sepaluksesta sojoitti ulkona peniksen sijaan valtava boa-käärme. Lopulta käärme luikerteli miehen housuista ulos. Mies huokasi sen jälkeen helpottuneena ja sulki sepaluksensa.

Mirror-lehden mukaan stunttimies oli kokenut eläinten käsittelijä ja osasi toimia oikein viidakossa asuvien vaarallisten ja myrkyllisten eläinten kanssa. Siitä huolimatta, stuntti oli erittäin uhkarohkea. Stunttimies vitsaili, että käärme housussa pitää viidakon jyrsijät loitolla. Ehkä selvitymisen kannalta on kuitenkin parempi jättää käärmeet omaan rauhaansa.