Räppärit tappelivat! P. Diddy hakkasi Draken sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tuottajana ja hiphop-artistina tunnettu DJ Khaled oli järjestänyt hulppeat syntymäpäiväjuhlat Miamissa hotelli Fontainebleaun Liv-ravintolassa. Paikalle oli kutsuttu myös räppärit Drake ja P.Diddy. Loppuvaiheessa iltaa räppäreiden välille sytyi riitaa, joka äityi lopulta rajuksi käsirysyksi.

Page Six -lehden mukaan Diddy oli syyttänyt räppäri Drakea musiikkimateriaalin käytöstä ilman lupaa. Miesten väliset erimielisyydet johtivat välien selvittelyyn aamuyöllä ja silminnäkijöiden mukaan Diddy pahoinpiteli Draken sairaalakuntoon. Räppäreiden tappelua seurannut DJ Sam Sneak nimittäin twiittasi tietoja yöllä tapahtuneesta tappelusta, ja sen mukaan Draken olkapää meni sijoiltaan mukiloinnin yhteydessä.

Drake vietiin sairaalaan saamaan hoitoa. Lähipiirin mukaan räppäri pääsi kotiin muutaman tunnin kuluttua tapahtuneesta. Useat eri lähteet ovat väittäneet, että pohjimmiltaan riidassa oli kyse siitä, että Drake oli laukonut sopimattomia kommentteja Diddyn tyttöystävästä. Miehet eivät ole kommentoineet aamyöistä riitaa ja toistaiseksi on epäselvää, ovatko räppärit saaneet sovittua riitansa.