Pariskunta valitsi asunnon isolla terassilla – karu yllätys muuttopäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluttajien kaikenlainen huijaaminen on Suomessa luonnollisesti hyvän liiketavan vastaista. Yhdysvalloissa tilanne ei ilmeisesti ole aina aivan yhtä hyvä. Ainakin jos tilannetta katsotaan erään nuoren pariskunnan asuntokokemuksen perusteella.

Splash
Splash

29-vuotias Erik Clancy ja 30-vuotias Erin McFadzen kävivät katsomassa New Yorkin Queensissa sijaitsevaa kaksiota, joka kuuluu tuettujen asuntojen piiriin ja on siksi tavallisia markkinahintaisia asuntoja edullisempi. Pari valitsi asunnon, jonka ikkunoiden edessä avautui suurikokoinen terassi, jossa kelpaisi nauttia vaikkapa aamukahvit.

Muuttopäivänä pariskuntaa kohtasi kuitenkin karu yllätys, sillä heidän terassilleen oli ilmestynyt esittelyn ja muuttopäivän välillä jotain sinne kuulumatonta. Terassille oli nimittäin vedetty massiivinen vaijeriaita, etteivät asukkaat pääsisi käyttämään koko terassia. Pariskunnan mukaan aita johtuu siitä, että he maksavat asunnosta muita ihmisiä vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash