Ranskanbulldoggi on balladimestari – laulaa autossa omistajansa kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaisparin koira Junior on oikea sydäntensärkijä. Koira nimittäin laulaa omistajiensa mukana herkistävää balladia ja eläytyy laulamiseensa täysin. Omistajat ovat kuvanneet hulvattoman videon, jossa koira istuu autossa heidän vieressään ja laulaa mukana.

YouTube
YouTube

Kruisailemassa oleva perhe on vääntänyt radionsa äänenvoimakkuuden täysille ja alkanut laulaa mukana hittiä Say Something. Juniorin tulkinta yhtyeen A Great Big Worldin hittikappaleesta on kerrassaan hellyttävä. On selvää, että koiranomistajat ovat tottuneet laulavaan bulldoggiinsa, sillä he naureskelevat vieressä karvakuononsa esitykselle.

Videon ansiosta Juniorista on tullut nettijulkkis ja saksalaispari on luonut koiralleen omat Facebook-sivut. Pari on kertonut saaneensa useita yhteydenottoja, sillä innokkaimmat Junior-fanit haluavat tavata koiran. Pariskunnalla on ollut tapana vuokrata asuntoaan lomiensa ajaksi ja he ovatkin nyt ovelasti mainostaneet, että asunnon vuokraavat henkilöt saavat tavata Juniorin, sillä se on yksi vuokraisännistä.