47-vuotiaalla Nicole Kidmanilla vauvakuume: ”Haluan raskaaksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palkittu näyttelijätär Nicole Kidman on kertonut haluavansa pian lisää lapsia. Tähtönen osallistui ELLE-lehden muotikuvauksiin ja kertoi lehden haastattelussa, että hän haaveilee raskaaksi tulosta.

Neljän lapsen äiti haluaa aviomiehensä Keith Urbanin kanssa vielä yhden lapsen lisää. Kidman kokee olevansa valmis uuden perheenjäsenen tuloon. Perheen nuorin lapsi syntyi sijaissynnyttäjän avulla näyttelijättären ollessa 43-vuotias.

Tähti on kertonut, että hänen isoäitinsä sai lapsen vielä ollessaan 49-vuotias, joten lapsen saaminen pitäisi olla vielä mahdollista 47-vuotiaalle Kidmanille, mikäli sukulaisiin voi verrata itseään.

Näyttelijätär olisi valmis hiljentämään työtahtiaan, mikäli pariskunnalle siunaantuisi lisää lapsia. Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan suhde on leimahtanut uudelleen liekkiin. Alkuvuodesta pariskunnalla huhuttiin olevan viileät välit ja jopa eroamisesta liikkui huhuja. Ongelmat vaikuttavat kuitenkin jääneen taakse ja nyt pariskunta on valmis mahdolliseen perheenlisäykseen.

PÄIVITYS: Päätoimittaja oli kirjoittanut epähuomiossa otsikkoon, että Kidman olisi 49-vuotias. Todellisuudessa hän on 47-vuotias, kuten jutussa lukee. Pahoittelut.