Daruden Sandstorm palasi hittilistalle – tässä jymy-yllätyksen syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kautta aikojen suosituin suomalainen elektronisen musiikin jättihitti, Daruden Sandstorm, julkaistiin syksyllä 1999, ja seuraavalla vuosituhannella siitä muodostui yksi maailman suurimmista genrensä klassikoista. Sandstorm soi yhä edelleen päivittäin tuhansia kertoja ympäri maailmaa.

iTunes Dance Chart
iTunes Dance Chart

Nyt Daruden jättihitti on kuitenkin noussut yllättäen iTunesin dancelistalle, vaikka kappaleella onkin ikää jo 15 vuotta. Syy yllättävään listasuosioon löytyy DJ Peking Dukin keikasta Stereosonic-festivaaleilla. Videolla nähdään miten täysi stadionillinen yleisöä suorastaan repeää suomalaishitin lähtiessä soimaan.

Tilanteesta kuvattu video julkaistiin YouTubessa, jossa se on saanut jo satojatuhansia katsomiskertoja. Toinen syy Daruden yllättävään suosioon voi olla alla nähtävä video, jossa ihmiset arvostelevat Sandstormin videota. DJ-keikan ja videon ansiosta ihmiset ovat suorastaan rynnänneet ostamaan Sandstormia myös iTunesista. Tätä kirjoitettaessa sijoitus oli 46., mutta parhaimmillaan kappale nousi jo sijalle 18.