Kim Kardashian: ”Raskausaika Jumalan rangaistus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on kertonut julkisuudessa nuoruusajan itsetunto-ongelmistaan. Hän on nuorenakin ollut jo uhkea muodoiltaan ja silloin muotia olivat pitkät ja hoikat mallivartalot, jollaista Kim ei voinut koskaan saada.

Vaikeinta teiniajan jälkeen Kimille oli raskausaika, jolloin hän koki olevansa rumimmillaan.

– Ajattelin, että nyt Jumala antaa minulle rangaistuksen näyttääkseen, että en olekaan niin kaunis kuin ajattelen ja hän voi tehdä vartalolleni mitä vain. Kun olin viidennellä kuulla raskaana ajattelin, että en enää koskaan hanki lapsia. Tuntui siltä, että joku toinen olisi ottanut vallan kehostani, Kim Kardashian kommentoi Elle-lehdelle.

Kim on North-vauvan syntymisen jälkeen saanut hyvän itsetuntonsa takaisin ja haluaisi jo alkaa yrittämään toista lasta. Kim on myös kommentoinut meikkaavansa nykyään vähemmän, että voi paijata lastaan sotkematta häntä ja koska Kanye pitää luonnollisemmasta meikistä.