Mies päätti tavata kaikki 1 088 Facebook-kaveriaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara on aiemmin uutisoinut englantilaisesta Daniel Shawsta, joka päätti tavata 730 Facebook-kaveriaan kasvotusten. Australiasta kotoisin oleva 28-vuotias opiskelija Matt Kulesza on asettanut itselleen samanlaisen, mutta huomattavasti kunnianhimoisemman tavoitteen.

YouTube
YouTube

Yksi ero heillä on, Kuleszalla on Facebook-kavereita 1.088. Kulesza aloitti tapaamisten järjestämisen syyskuussa ja hänellä on tavoitteenaan tavata kaikki Facebook-kaverinsa seuraavan kolmen vuoden aikana. Tapaamisilla on tähän mennessä ollut yllättäviä sivuvaikutuksia.

– En tullut ajatelleeksi, että minun ei ehkä oikeasti kannata jokaisilla treffeillä juoda kahvia. Kun tapasin monta ihmistä saman päivän aikana, minulle tuli huono olo siitä kahvin määrästä enkä lopulta saanut edes sanaa suustani. Nyt ymmärrän juoda välillä myös teetä ja olutta, Kulesza kommentoi.

Matt Kulesza kirjoittaa 1000+ Coffees -nimisessä blogissaan jokaisesta kohtaamisesta ja julkaisee yhteiskuvan, joka on otettu tapaamistilanteessa. YouTubessa julkaistulla videolla Kulesza kertoo, miten hänen projektinsa on lähtenyt käyntiin.