Poliiseilta jymy-yllätys – pysäytyksen syy oli jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Massachusettsissa sijaitsevan Lowellin kaupungin poliisi yllätti kaupunkinsa asukkaat hienolla tempauksella. Poliisi nimittäin pysäytti autoja tien sivuun ja antoi autoilijoille joululahjoja. Lowellin poliisi otti osaa #upliftsomeone kampanjaan, jonka tarkoituksena on piristää ihmisten päivää.

YouTube
YouTube

Poliisipäällikkö kertoo videolla, että he oppivat aika paljon ihmisistä kymmenen minuutin aikana pysäytettyään auton ja saatuaan kuulla, onko heillä hyvä, huono vai erittäin huono päivä. Poliisit halusivat ottaa osaa tähän kampanjaan piristääkseen kaupunkinsa asukkaiden päivää.

Videolla näemme, miten poliisit kalastelevat arkisen jutustelun yhteydessä kuskeilta, että onko joululahjat jo ostettu ja mitäs ne lapset tällä kertaa toivovat saavansa. Samaan aikaan apuriporukka on tavaratalossa radiopuhelimen päässä ja kuulee lahjatoiveet. He ostavat nopeasti kyseiset tavarat, paketoivat ne ja tuovat poliisille. Ihmiset ovat todella yllättyneitä, kun poliisi ojentaa heille lahjan, joka on juuri se, mistä he muutama minuutti sitten kertoivat.