Chanel Imanin kurvit eivät jääneet huomaamatta bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alusvaatemerkki Victoria’s Secretin listoilla työskentelee lukuisia tunnettuja supermalleja. Chanel Iman on lukeutuu merkin nuorempiin mallilupauksiin. Hän on tehnyt nousujohdanteista uraa, ja neitokainen alkaa olla tuttu näky viihdelehtien sivuilta.

Chanel Iman on viettänyt viime päivinä aikaansa Bahaman auringon alla. Mallikaunotar on jakanut Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän esittelee näyttävää bikinivartaloaan Harbour Islandin hiekkarannalla.

Bahamas

Une photo publiée par Chanel Iman (@chaneliman) le

23-vuotias Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 10 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Butt wait One More #islandlife

Une photo publiée par Chanel Iman (@chaneliman) le

Good Morning Sunshine #harbourisland #bahamas

A photo posted by Chanel Iman (@chaneliman) on

Endless Summer #bahamas #harbourisland

A photo posted by Chanel Iman (@chaneliman) on

Harbour island # paradise #love #peace #happiness

A photo posted by Chanel Iman (@chaneliman) on