Enrique Iglesias villitsi suomalaisnaiset Helsingissä – katso kuvat konsertista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isänsä jalanjäljillä maailmanlaajuiseen suosioon noussut Enrique Iglesias konsertoi eilen illalla Helsingissä. Latinokomistus oli saanut katsomoon erityisesti naisia, jotka olivatkin konsertista silminnähden innoissaan. Stara oli paikalla ikuistamassa keikan tunnelmat kuviksi.

Enrique Iglesiasin Sex and Love Tour -kiertueen latinovaikutteiset pophitit saivat yleisön villiksi, vaikka sekaan mahtui luonnollisesti myös hieman tuntemattomampaa materiaalia. Yleisön tanssijalka kuitenkin saatiin liikkeelle nopeatempoisilla tanssihiteillä.

Espanjalaislaulaja Enrique Iglesias alkoi seurustelemaan vuonna 2001 tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Pariskunta tapasi, kun urheilijakaunotar esiintyi Iglesiasin Escape-kappaleen musiikkivideolla. Viime vuonna pariskunta meni kihloihin kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. He asuvat nykyisin Miamin Sunset Islandilla.