Kaksostytöt tappelivat seksilelusta – dildoriita aiheutti pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sisarusten välit ovat usein värikkäät monessa mielessä. Ajoittain sisarukset ovat alituisessa riidassa keskenään, mutta joskus riita voi syntyä hyvinkin yllättäen. Nyt Yhdysvalloissa kaksostytöt ovat ajautuneet rajuun välienselvittelyyn seksilelun takia.

Splash
Splash

Floridassa asuva Heidi Creamer pidätettiin, kun hän oli hyökännyt kaksossiskonsa Holly Creamer-Ryanin kimppuun riidan seurauksena. Poliisin mukaan siskosten riita koski dildoa, mutta riidan tarkempaa syytä ei vielä saatu selville.

Lopulta Heidi saatiin ulos talosta ja teljetty ulkoilmaan rauhoittumaan, mutta poliisin saapuessa paikalle hän hakkasi edelleen ovea ja huusi. Poliisi vei naisen putkaan ja julkaisi pidätyskuvan verkossa.