Kim Kardashian ei uhkeaa poveaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on kertonut julkisuudessa nuoruusajan itsetunto-ongelmistaan. Hän on nuorenakin ollut jo uhkea muodoiltaan ja silloin muotia olivat pitkät ja hoikat mallivartalot, jollaista Kim ei voinut koskaan saada. Nyt Kim on esitellyt näyttäviä muotojaan julkkisbileissä.

Splash
Splash

Kim Kardashian kuvattiin eilen ACRIA 19th Annual Holiday Dinner Benefit -tapahtumassa New Yorkissa, jossa hän oli pukeutunut melko antavaan asuun.

Kim Kardashian kertoi äskettäin, että raskausaika oli hänelle raskasta. Hän on North-vauvan syntymisen jälkeen kuitenkin jo saanut itsetuntonsa takaisin ja haluaisi alkaa yrittämään toista lasta. Kim on myös kommentoinut meikkaavansa nykyään vähemmän, että voi paijata lastaan sotkematta häntä ja koska Kanye pitää luonnollisemmasta meikistä.

Splash
Splash