Maitland Ward riisui lähes kaiken – koristeltiin joulukuuseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti.

Nyt Maitland Ward on lähettänyt seksikkäät, joskin erikoiset jouluterveiset faneilleen. Los Angelesissa otetussa kuvasarjassa yläosattomissa oleva näyttelijätär on pukeutunut joulukuuseksi koristelemalla vartalonsa jouluvaloin ja kimaltelevin nauhoin.

37-vuotias Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.