Hipstereiden jouluhitti: Partaan kiinnitettävät joulupallot!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitseva mainostoimisto Grey London on keksinyt hulvattoman tuotteen parrakkaille miehille. Idea syntyi, kun mainostoimisto yritti keksiä hauskaa ideaa tämän vuoden joulukortteja varten. Yhteisessä aivoriihessä tiimi keksi, että olisi hauskaa, jos korteissa esiintyisi parrakkaita miehiä, joiden parta olisi koristeltu joulun kunniaksi.

Twitter
Twitter

Kun joulukorttien kuvat päätyivät nettiin, tuli niistä lähes välittömästi sensaatio. Ihmiset jakoivat kuvia kavereilleen ja mainostoimistoon alkoi sadella kyselyitä, mistä partapalloja voi ostaa. Mainostoimisto päätti hyötyä nousseesta kohusta ja tilasi toimittajilta minikokoisia joulupalloja ja teetti niille omat pakkaukset logoineen.

Grey Londonin hulvattomasta tuotteesta tuli etenkin hipstereiden keskuudessa jouluhitti. Pienet ja värikkäät pallot kiinnitetään partaan pinnin avulla. Mainostoimiston kuvissa esiintyy myös yksi parrakas koira, jonka karvat on koristeltu joulupalloin. Partapalloja on myyty kaupoissa hintaan 6,30 euroa ja myyjien mukaan, ne ovat jo useaan kertaan loppuneet kesken. Koska tuote on ollut suosittu, ehkä ensi vuonna markkinoille tulee lisää partojen joulukoristeita.