Outo addiktio: Perheenäiti syö rullan vessapaperia päivittäin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Briteissä asuvalla perheenäidillä on omituinen addiktio. Nainen nimittäin nauttii vessapaperin syömisestä. Viiden lapsen äiti on kertonut, että addiktio sai alkunsa raskausajan oudosta mieliteosta, ja lasten syntymän jälkeen pakkomielle vessapaperista nauttimiseen on jatkunut.

YouTube
YouTube

Daily Mail -lehden mukaan nainen syö kokonaisen rullan vessapaperia päivittäin. Perheenäiti on kertonut, että hän suosii supermarkettien halpoja merkkejä eikä himoitse pehmeitä ja monikerroksisia luksus-papereita.

Lääkäreiden mukaan naisella on pica-oireyhtymä. Ihmisillä, joilla on todettu pica, on hallitsematon tarve syödä ruoaksi tarkoittamattomia asioita ja oireyhtymää pidetään syömishäiriönä. Perheenäiti on kertonut, että hän syö vessapaperia salaa lapsiltaan, sillä hän ei halua näyttää huonoa esimerkkiä heille.

Lapset ovat kuulleet äitinsä addiktiosta ja joka kerta, kun he näkevät äitinsä syömässä vessapaperia, he toruvat häntä ja käskevät sylkemään paperit pois suusta. Lapset ovat tietoisia, että heidän äitinsä vessapaperihimo ei ole normaalia ja puuttuvat siihen aina, kun he saavat äitinsä kiinni itseteosta.

Olemme kertoneet aiemmin vastaavanlaisista addiktioista ja usealle addiktoituneelle on yhteistä se, että he syövät sopimattomia asioita. Pakkomielteen tehokkaimmat hoitokeinot ovat oireita lieventävä lääkitys, vertaistuki ja terapia.